Navigatie
Home
Agenda
Nieuws
Foto
Sponsors
Programma
Feestzaal
Locatie
Rondom de baan
Rijders NK 2013
Reglement NK 2013
Brommerrace 2013
Uitslagen 2012
YouTube 2009 (film)
YouTube 2010 (film)
Web Links
Gastenboek
Het weer in Deurne
Contactgegevens
Neem contact op
Zoeken
Welkom op de site van :: Gazonmaaierrace Deurne ::
Klik hier om naar Facebook te gaan
Zondag 15 September 2013 gaat het weer gebeuren, voor de zesde keer op rij de Gazonmaaierrace en Brommerrace Deurne. Stichting Gazonmaaierrace Deurne heeft ook dit jaar weer een plekje in de kalender van het Nederlands Kampioenschap Gazonmaaierracen gekregen om zo dit circus van snelle machines weer naar Deurne te halen. Met deze zesde editie zorgen wij ervoor dat er weer een prachtige dag vol snelheid en spektakel te zien zal zijn.

De wedstrijd maakt deel uit van een landelijk georganiseerde competitie in het Nederlands Kampioenschap Gazonmaaierracen. Bij een gazonmaaier wordt snel gedacht aan machine die in slakkengang het gras maait. Maar op 15 September 2013 is daar geen plaats voor in Deurne. Dan is er alleen plaats voor echt topsport.

Peter Joosten en de kampioen van 2012, Freek Gelderman, strijden om een plaats terwijl Roel Minkema net uit beeld rijdt (2013). (foto met dank aan Tonnij Pot 2013)


Een gazonmaaierrace is een waar spektakel, waarbij tot racemonster opgevoerde zitmaaiers strijden om een plaats op het podium. De opgevoerde gazonmaaiers met wel 100 pk aan vermogen en snelheden oplopend tot 120km/u rijden 3 of 4 manches.
De gazonmaaierrace in Deurne is de een na laatste wedstrijd voor het Nederlands Kampioenschap 2013 van de Stichting NK Gazonmaaierracen. De alles bepalende finale zal op 29 september 2013 in Westerbeek verreden worden.

Om deze dag nog meer spektakel te geven zal de organisatie wederom zorgen voor een plaatstelijke competitie in het bromfietsklassement. Meer hierover vindt u op deze website. Schrijf je snel in!

Ook rondom het circuit vindt u vele activiteiten voor jong en oud, natuurlijk allemaal met snelheid en spektakel! Op zaterdagavond al een feestavond met de topband Trade-Mark en op zondag na de wedstrijd is de dagprijsuitreiking in de feestzaal en daarna nog een gezellig "gazonmaaierracefeest" met DJ GUUS. Iedereen is welkom op dit feest.
Sponsors

Login
Gebruikernaam

WachtwoordNog geen lid?
Klik hier om aan te melden.

Wachtwoord vergeten?
Vraag hier om een nieuw wachtwoord.